Individuele schrijftrainingen online

Met het nieuwe online aanbod kunt nu ook individuele schrijftrainingen doen bij de Schrijversstudio. Zo kunt werken aan uw professionele schrijfvaardigheid waar en wanneer het ú uitkomt.

Al enkele jaren maakt de Schrijverstudio gebruik van online leeromgevingen. Deze worden ingezet als ondersteuning van trainingen op locatie. Want wij geloven in blended learning: de krachtige combinatie van een training, een webcursus met extra uitleg en oefeningen en een live follow-up. Op die manier wordt een eenmalige cursusdag namelijk een leertraject, wat uiteindelijk het leerrendement van de training vergroot.

Nu komt de Schrijversstudio met twee nieuwe online schrijftrainingen:

Professional Report Writing

Deze webtraining is uitermate geschikt voor alle professionals die regelmatig onderzoeks-, beleids- of adviesrapporten moeten opstellen in het Engels. De training begint met ‘five simple rules’ waaraan een rapport moet voldoen en geeft uitleg wat die ‘simple rules’ inhouden en hoe je dat voor elkaar krijgt.

Advisory Reports in PowerPoint

Steeds vaker worden bedrijfsrapporten PowerPointslides opgeleverd en niet meer als tekstrapport. Veel kenniswerkers worstelen echter met het vinden van de juiste vorm van een slidesrapport. Er wordt veel uitgeprobeerd en dat leidt lang niet altijd tot duidelijke slidesrapporten. Met Advisory Reports in PowerPoint leert u hoe u een resultaatgericht slidesrapport opstelt.

Zowel incompany als individueel

De webcursussen kunnen zowel ‘blended’ worden verzorgd in een incompany training, maar ze kunnen ook heel goed individueel worden doorlopen. Nadat u de webtraining hebt doorlopen, kunt u met de trainer een eigen rapport bespreken en verbeteren. De bespreking doen we via Skype, waarbij u het te bespreken document online deelt met de trainer, zodat beiden erin kunnen kijken en werken. Ideaal voor als u voor een deadline een belangrijk rapport moet opleveren!

Wilt u meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op!