Over

Visie en missie

In de visie van de Schrijversstudio is communicatie meer dan louter informatieoverdracht. Communicatie erkent mensen als individu en verbindt  hen. Alleen communicatie die daarvan uitgaat, is daadwerkelijk effectief. De missie van de Schrijversstudio is om mensen te ondersteunen die effectieve communicatie tot stand te brengen.

Ambitie en ambacht

Effectieve teksten die bijdragen aan het behalen van uw persoonlijke en bedrijfsdoelstellingen, dat is wat de Schrijversstudio ambieert. Geschreven door u of uw medewerkers. Want duidelijk en aansprekend schrijven is uiteindelijk een ambacht dat te leren is. De Schrijversstudio verzorgt daarvoor trainingen en workshops, zowel open als incompany-trainingen. Daarnaast begeleidt de Schrijversstudio zakelijke schrijvers bij hun schrijfwerk, hetzij door formats aan te leveren en teksten te redigeren, hetzij door begeleidingsgesprekken via Skype. En natuurlijk kunt u uw teksten ook laten schrijven door de Schrijversstudio: meester in dit ambacht.

Ervaren en effectief

Professionele schrijftrainingen en schrijfcoaching
De Schrijversstudio schreef teksten en verzorgde trainingen voor uiteenlopende organisaties, zowel profit als non-profit. Opdrachtgevers variëren van een onderwijsorganisatie tot een internationaal werkend ingenieursbureau, van de communicatieafdeling van een ziekenhuis tot een regionaal zorgbureau, van stichtingen en verenigingen tot bedrijven in de financiële dienstverlening en consultancybureaus.