Rapportcoach

Met de Rapportcoach van de Schrijversstudio krijgt u professionele training-on-the-job. Want als zakelijke schrijver kunt u soms wel wat ondersteuning gebruiken. Omdat u hoofd- en bijzaken niet meer uit elkaar houdt. Of omdat het niet wil vlotten met die vlottere schrijfstijl. Of omdat er veel van het rapport afhangt. Dan is het goed te weten dat u professionele schrijfcoaching kunt inroepen.

Online begeleiding bij schrijfstress

Online rapportcoach

Via Skype en Teamviewer werkt de Schrijversstudio samen met u als auteur online aan uw rapport. Of het nu gaat om een onderzoeksverslag, adviesrapport of offerte. De professionals van de Schrijversstudio zien  wat nodig is om een logisch opgebouwd, samenhangend en aansprekend rapport te schrijven. We passen de tekst via een online verbinding aan, zodat u meteen de verandering ziet. Bovendien krijgt u ook het waarom mee voor elke ingreep. En daarmee leert hoe u het daarna zelf kunt toepassen.

Hulp bij PowerPoint-rapporten

Het PowerPoint-rapport is de nieuwe standaard aan het worden in het advieswerk. Het is een slidedeck dat de opdrachtgever volledig stand-alone moet kunnen lezen en begrijpen. Dat stelt eisen aan de manier waarop u de informatie organiseert, zowel in het hele slidedeck als op elke slide . Daarnaast speelt visualisering is cruciale rol. De Schrijversstudio helpt u om een goede story line te borgen. We helpen u ervoor te zorgen dat het een visueel aansprekend en samenhangend verhaal wordt, waarin uw kernpunt luid en duidelijk naar voren komt.

Schakel de rapportcoach in

Behoefte aan schrijfcoaching? Of wilt u eerst meer weten? Neem gerust contact met ons op.