Tekstcoach

Met de Tekstcoach van de Schrijversstudio krijgt u professionele training-on-the-job. Want als zakelijke schrijver kunt u soms wel wat ondersteuning gebruiken. Omdat u hoofd- en bijzaken niet meer uit elkaar houdt. Of omdat het niet wil vlotten met die vlottere schrijfstijl. Of omdat er veel van het rapport afhangt. Dan is het goed te weten dat u professionele schrijfcoaching kunt inroepen.

Online begeleiding bij schrijfstress

De tekstcoach begeleidt zakelijke schrijvers

Samen met u via Skype en Teamviewer werkt de Schrijversstudio online aan uw professionele tekst. Of het nu gaat om een onderzoeksverslag, adviesrapport of offerte. We maken een logisch opgebouwde, samenhangende en aansprekende tekst die past bij uw doel en die aansluit bij de informatiebehoefte van uw doelgroep. Door online samen te werken aan uw tekst hoort u het waarom voor elke verandering. En daarmee leert hoe u het daarna zelf kunt toepassen.

Hulp bij PowerPoint-rapporten

Het PowerPoint-rapport is de nieuwe standaard in het advieswerk. Het is een slidedeck dat de opdrachtgever volledig stand-alone moet kunnen lezen en begrijpen. Dat stelt eisen aan de manier waarop u de informatie organiseert, zowel in het hele slidedeck als op elke slide . Daarnaast speelt visualisering is cruciale rol. De Schrijversstudio helpt u om een goede story line te borgen. We helpen u om er een visueel aansprekend en samenhangend verhaal van te maken, waarin uw kernpunt luid en duidelijk naar voren komt.

Scriptiebegeleiding voor deeltijdstudeerders

Steeds meer mensen doen naast hun werk een hbo- of wo-studie. Studeren naast een baan – en vaak ook met een gezin ernaast – is een forse opgave. En zelfstandig de eindscriptie schrijven is al helemaal pittig: met een vaak minimale begeleiding vanuit de opleiding moet je opeens (voor het eerst) zelf onderzoek doen en daarover een onderzoeksverslag schrijven volgens wetenschappelijke richtlijnen. Sommige deeltijdstudenten nemen die horde vlot, veel anderen vinden het een groot struikelblok waar ze wel wat extra scriptiebegeleiding bij kunnen gebruiken. Het liefst van professionele begeleiders (m/v) die vaker met dat bijltje hebben gehakt. Ook dan kunt u de Schrijversstudio inschakelen.

Schakel de tekstcoach in

Behoefte aan schrijfcoaching? Of wilt u eerst meer weten? Neem gerust contact met ons op.