Teksten

Teksten met effect

U wilt een professionele tekst voor uw campagne, uw website of uw personeelsblad of sponsored magazine. Een effectieve tekst. Dat treft, want de Schrijversstudio schrijft die. Onze tekstexperts schreven de Schrijversstudio schrijft teksten die werken en redigeerden voor uiteenlopende opdrachtgevers al vele teksten : brochures, jaarverslagen, mailings, koffiebekers...

Na een briefing over wat u wilt gaan wij voor u aan de slag. Het kan natuurlijk ook dat u zelf al teksten hebt, maar daar niet tevreden over bent en ze wilt laten herschrijven. Ook dat kan. Legt u uit wat u wilt, dan zorgt de Schrijversstudio voor een passende tekst. Een tekst met effect.

Zelf schrijven met begeleiding

Wilt u uw tekst zelf schrijven maar kunt u daar wel hulp bij gebruiken? Maak dan gebruik van de rapportcoach. De rapportcoach van de Schrijversstudio begeleidt zakelijke schrijvers via Skype bij het schrijven van hun tekst. Of het nu gaat om een onderzoeksverslag, adviesrapport, PowerPointrapport of offerte. De rapportcoach ziet  wat nodig is om een logisch opgebouwde en aansprekende tekst te schrijven. Of hoe u het best kunt formuleren in rapporten over politiek gevoelige onderwerpen.

Neem contact op. Of stuur een contactverzoek en laat u bellen door de Schrijversstudio.