Overtuigende offertes opstellen

Leer overtuigende offertes schrijvenMet overtuigende offertes kunt u zich onderscheiden. Want daar gaat het om in de huidige markt: opvallen door net dat beetje meer te doen. Laten merken in uw offertes dat u de klant met raad en raad gaat helpen. Opdrachten liggen immers niet voor het oprapen.

"Je offerte moet je potentiële opdrachtgever ervan overtuigen dat jij of jouw bedrijf kan helpen om de gewenste situatie te creëren. En dat je dat  efficiënt doet en binnen een gestelde termijn. Dat hoeft niet eens tegen de laagste, maar wel tegen aanvaardbare kosten."

Inhoud van de training

Tijdens deze training bekijken we de offerte met vier verschillende hoeden op: die van de verkoper, die van de jurist, die van de inhoudelijk specialist en die van de communicatiemedewerker. Ook staan we stil bij het voortraject van de offerte en het tekstformat. In de training pas je elke les direct toe op offertes die deelnemers van tevoren hebben ingestuurd. Stap-voor-stap ontstaan zo een overtuigende offertes, die effect sorteren.

Doelgroep

De training is bedoeld voor iedereen - senior, medior, consultant, partner of zzp'er - die al regelmatig offertes of voorstellen voor (potentiële) opdrachtgevers schrijft of dat moet gaan doen. En die daarbij streeft naar efficiëntie en een echt overtuigende offerte. Zodat die doet wat 'ie moet doen: de opdracht binnenhalen.

Meer informatie? Vraag het infoblad over deze training aan.